Voorjaarsvergadering tuincentra

18-01-2019

Wij nodigen u vriendelijk uit naar de voorjaarsmeeting van de nederlandstalige afdeling van BTV op woensdagavond 20 februari om 19.00 uur in het tuincafé van het tuincentrum Interflower te Lokeren, Eekstraat 70.

Gastspreker is Michel van Tongeren, managing director van SVT Branding + Design Group uit Amsterdam met als verhaal:

Word vervolgd!

20 jaar werken aan het tuincentrum van de toekomst

Michel van Tongeren, medeoprichter van SVT Branding + Design Group, zal een presentatie geven over hoe retailers zich relevant en succesvol kunnen ontwikkelen in de alsmaar veranderende markt.

Wij hebben aan Michel van Tongeren gevraagd zijn kijk te geven hoe men een optimale beleving kan creëren in het hedendaagse tuincentrum voor de klant van de toekomst.

SVT heeft in de afgelopen 30 jaar veel winkelconcepten ontwikkeld in Food, Non-Food en Service Retailing en heeft in de ruim 20 jaar die achter ons liggen o.a. gewerkt aan de ontwikkeling van het merk en de winkel van Intratuin. Begin maart zal in Nederland, in Deventer, de eerste totaal nieuwe vestiging geopend worden met een geheel vernieuwd concept, Michel van Tongeren zal in zijn presentatie ook specifiek op deze nieuwe stap in de formule ingaan. Net voor de opening van het nieuw project in maart 2019 krijgen wij een inkijk in de creatieve opvatting van dit veel besproken project. Wij hopen dat deze presentatie ons ook meer inzicht geeft over het concept “Intratuin 3.0”.

Gelegenheidssponsor:

Wie op tijd aankomt kan de lekkere broodjes van Interflower proeven. Na de lezing heffen wij het glas op het nieuwe jaar en op het nieuwe seizoen “SPRING”.

Inschrijven is vanzelfsprekend op ons gekende e-mailadres met opgave van het aantal personen en uiterlijk 17 februari. Wij vragen nadien per factuur een kleine bijdrage in de onkosten per persoon van 30 EUR (BTWe)

Ongetwijfeld wordt dit een zeer inspirerende avond. Wij hopen je te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten