Tuinplezier met de Boeboeks

Tuinplezier met de Boeboeks

03-01-2017

"Tuinplezier met de Boeboeks" is de nieuwe lentecampagne voor de groene belevingswinkel in samenwerking met VLAM, Radio 2 en DCM Naturapy.

De actie loopt van 21 maart tot 21 juni 2017.

"Tuinplezier met de Boeboeks" is een nieuw verhalenboek van jeugdauteur Marc de Bel en tekeningen van Frieda Van Raevels. Het wordt exclusief aangeboden in 200 groene winkelpunten (tuincentra, tuinwinkels, bloemenwinkels) tegen een prijs van 2,5 EUR. Bij elke aankoop van 10 EUR krijgt de klant een zakje verzamelsticker om het boek te vervolledigen.

Deze actie wordt ondersteund door DCM Naturapy met een wedstrijd voor de lagere scholen. Klassen worden uitgedaagd om het mooiste zonnebloemtuin te creƫren en kunnen een gratis klasreis naar het dierenpark Planckendael en het groentenmuseum 't Grom te Mechelen winnen. Deelnemende klassen krijgen een gratis exemplaar "Tuinplezier met de Boeboeks" aangevuld met een zakje Vilmorin zonnebloemzaden, een hoeveelheid potgrond, een hoeveelheid plantenvoeding, informatie over de Naturapy-alternatieven. Bedoeling is de kinderen te sensibiliseren voor de Boeboesktuinhype.

Meer info: http://www.boeboekstuinplezier.be

Volg op facebook: http://www.facebook.com/boeboekstuinplezier