17-18 januari: vakbeurs Grootgroen Zundert

17-18 januari: vakbeurs Grootgroen Zundert

28-12-2017

Najaarsbeurs GrootGroenPlus alweer voor meer dan de helft volgeboekt

De 27e editie van Vakbeurs GrootGroenPlus is net achter de rug en de inschrijvingen voor de 28e editie stromen alweer binnen! Met 150 bevestigingen is al meer dan de helft van het beursvloeroppervlak dat van 3 tot en met 5 oktober ingezet zal worden, gevuld. Bovendien werkt GrootGroenPlus alweer hard aan het opstellen van nieuwe plannen én natuurlijk aan de voorbereidingen voor de Voorjaarsbeurs, die op 17 en 18 januari voor het eerst plaatsvindt.

Voorjaarsbeurs als perfect inkoopmoment

De Voorjaarsbeurs wordt vrijwel tegelijkertijd met drie andere inkoopbeurzen in het zuiden van Nederland georganiseerd, namelijk Groenbeurs Haaren, Groenbeurs Brabant en TreeVention. Hierdoor hebben inkopers de kans om binnen vijf dagen al hun inkopen te doen. Voor standhouders biedt dit het voordeel van een groot bereik tegen lage kosten, terwijl inkopers hun zaken veel efficiënter kunnen organiseren door slechts eenmaal af te reizen. De Voorjaarsbeurs wordt georganiseerd in de vaste loods op het CLTV-terrein in Zundert (de beurslocatie) en maakt volop gebruik van de netwerken en van de najaarsbeurs. Zowel voor deelnemers als voor bezoekers biedt de beurs een uitgelezen kans om slim te in- en verkopen.

Thema

De afgelopen twee jaar was 'My Favourite Plant!'het thema van de vakbeurs GrootGroenPlus. Besloten is om hier een vast beursonderdeel van te maken. Daarom kunnen in de app en op de website nog steeds de favorieten van de deelnemers ingevuld en bekeken worden. Op de exposantenlijst is daarnaast dankzij de Varb-koppeling ook de voorraad van de deelnemers in te zien. Het goede nieuws is dat ook deze voor deelnemers gratis plus in 2018 zal worden voortgezet.

Meer internationaal bezoek

De hoofddoelstelling voor 2018 is voor het derde jaar op rij het realiseren van meer internationaal vakbezoek. Evenals het centraal stellen van de deelnemers, kennisdeling én de gemoedelijke sfeer die zo kenmerkend is voor GrootGroenPlus. Naar aanleiding van de feedback van de deelnemers is ervoor gekozen om de openingstijden van de openingsdag licht te wijzigen. Daardoor zal de beurs op woensdag een uur eerder openen en iets vroeger sluiten en zal bovendien de duur van de formele opening (speeches) worden ingekort. Als vanzelfsprekend blijven wel de prijsuitreikingen op woensdagochtend plaatsvinden, onder het genot van een gezamenlijk ontbijt.

Meer info:http://www.grootgroenplus.nl/